DESPAGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE PE TERITORIUL ROMANIEI

In situatia in care ati fost implicat intr-un accident rutier atunci aveti dreptul sa solicitati daune materiale si/sau morale pentru prejudiciul suferit.

Pentru accidentele soldate cu vatamare corporala, daunele morale si/sau materiale pot fi solicitate atat de persoana vatamata, cat si de familia acesteia, iar pentru accidentele soldate cu deces, daunele morale pot fi solicitate de catre familia defunctului.

Durerea sufletească nu are pret, insa, este total justificata acordarea unor despagubiri acelor persoane ale căror posibilităţi de viaţă familială şi socială/ viitor au fost spulberate de urmarea faptelor ilicite săvârşite de alte persoane. Aceste despagubiri sunt acordate pentru a crea condiţii de viaţă care să aline într-o oarecare măsură suferinţele psihice ale victimei/familiei acesteia.

Daca doriti sa obtineti despagubiri (daune materiale si/sau morale) de la persoanele responsabile de producerea unui accident rutier soldat cu vatamare corporala/deces, sfatul nostru este sa apelati la un AVOCAT SPECIALIZAT inca din faza de urmarire penala. Responsabilii pot fi:

persoane fizice;
persoane juridice (respectiv institutiile care au responsabilitatea asigurarii sigurantei rutiere – cum ar fi, dar fara ne limita la: institutii ale Statului Roman sau firme private specializate etc.) sau asiguratorul dvs. (fie R.C.A. sau C.A.S.C.O),
Toate dosarele sunt analizate minutios si in mod profesionist de catre echipe mixte formate atat din avocati, cat si din asistenti dedicati clientilor. Echipa noastra urmareste minutios fiecare etapa a procedurilor judiciare: de la expertizele medico-legale, la termenele din instanta si, mai mult decat atat, va asigura desfasurarea unei cercetari suplimentare privind dinamica accidentului.