Avocat Tamara Lenz, membra a Baroului Bucuresti, membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2006, a infiintat in anul 2008, Cabinetul de Avocat Tamara Lenz care ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica.

Viziunea noastra este sa fim un cabinet cu principii etice, morale si umane. Contactarea biroului nostru va asigura un raspuns prompt, onest si eficient.
Misiunea noastra este sa dezvoltam o echipa formata din cei mai buni specialisti, care sa deserveasca clientii nostri din tara sau strainatate cu responsabilitate, eficienta si integritate, contribuind la bunul mers al activitatilor lor personale sau comerciale.

De o importanta extrema pentru firma noastra este mentinerea permanenta a contactului cu clientii nostri, fiind disponbili oricand e nevoie de serviciile noastre. Puteti fi siguri, asadar, ca veti gasi sprijin la cabinetul nostru de avocatura si personalul auxiliar pentru orice problema de natura legala.
Despre profesia de avocat…

Se poate face afirmatia ca avocatul, in calitatea sa de aparator direct si vizibil al dreptului clientului sau, reprezinta una din cele mai importante institutii sociale prin care se realizeaza protectia persoanei. Rolul unui cabinet de avocat este acela de a traduce, intr-un limbaj juridic, coerent, dorintele clientului care ii incredinteaza apararea sa. In raporturile cu instantele judecatoresti, cu Ministerul Public, cu celelalte autoritati si institutii publice, cu persoanele juridice si persoanele fizice cu care vine in contact, avocatul este dator sa aiba un comportament demn, civilizat si loial.

Potrivit legii si credintei personale, am ales sa exercit profesia de avocat respectand principii fundamentale ale legalitaţii, libertaţii, independenţei, principiul autonomiei şi descentralizarii dar mai ales principiul pastrarii secretului profesional.