DESPAGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE PE TERITORIUL ITALIEI

Daca sunteti cetatean roman si ati fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Italiei, soldat cu vatamare corporala, atunci dvs. sau familia aveti dreptul de a solicita daune morale si/sau materiale pentru prejudiciul suferit.

De asemenea, in situatia nefericita in care un membru apropiat al familiei dvs. a decedat in urma unui accident rutier petrecut pe teritoriul Italiei, aveti dreptul de a solicita daune morale pentru suferinta cauzata de savarsirea unei fapte ilicite.

 Scopul nostru cel mai important este să oferim ajutorul persoanelor vătămate – corporal şi psihic  – în urma accidentelor rutiere şi să avem grijă ca despăgubirea pentru suferinţa cauzată sa fie echitabila.

Suntem reprezentantul victimelor accidentelor rutiere în caz de vătămare corporală gravă, sau, dupa caz, a familiei victimelor în caz de deces, pentru plata justa, integrală și prompta a despăgubirilor cu titlu de daune morale și/sau materiale.

ECHIPA NOASTRĂ ESTE DIN FORMATĂ DIN PROFESIONIȘTI CU EXPERIENTA ÎN DOMENII PRECUM:

management, asigurări/despăgubiri, juridic, tehnic, medico-legal, psihologic etc., si vom fi mereu la dispozitia dvs. pe toata durata colaborarii noastre.

Cea mai mare problema care poate aparea in cazul unui accident produs in Italia este cea legata de cunoasterea unei limbi straine (respectiv limba italiana), persoanele aflate in aceasta situatie putand sa aiba dificultate de comunicare cu persoanele si/sau institutiile implicate in nefericitul eveniment.

Cabinetul nostru se afla in stransa colaborare cu o societate avand sediul in Italia, cu o vasta experienta in obtinerea despagubirilor materiale si/sau morale, si, in acest fel, toti clientii nostri au fost multumiti de promptitudinea rezultatelor obtinute  – in masura in care puteti fi pentru o despagubire aferenta suferintei cauzata de vătămarea corporală / pierderea unui părinte, a unui soț sau a unui copil.

Cabinetul nostru va poate acorda asistenta necesara in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite, iar onorariul nostru va fi achitat numai la obtinerea efectiva a acestora. Decontarea tuturor serviciilor oferite se va face doar după achitarea despăgubirii de catre persoanele responsabile, sub formă de comision (success fee).

Ne deplasam la domiciliul dvs. – oriunde pe teritorul Romaniei – pentru a va oferi consilierea si sprijinul necesar. De asemenea, empatizam cu suferinta dvs. si dorim ca implicarea dvs. sa fie minima, toate costurile aferente transportului din Italia in Romania a persoanei decedate (daca este cazul), serviciilor avocaților, opiniile medicilor colaboratori, expertizele medico-legale și tehnice, deplasările și consultanța specialiștilor sunt incluse în onorariul de succes.